Atarimax Product Discussion Forums
https://atarimax.com/flashcart/forum/

Sio2pc and RS232 Hub ?
https://atarimax.com/flashcart/forum/viewtopic.php?f=5&t=1225
Page 1 of 1

Author:  Gerloc [ Fri Mar 30, 2012 4:22 pm ]
Post subject:  Sio2pc and RS232 Hub ?

Hello.

Is the Sio2pc Serial possible to use on a rs232 hub ?

Heres a example:

Pc is connected to rs232 hub (in) port via rs232 cabel then the sio2pc is connected to one of the hubs "out" ports via rs232 cabel.

Then it would be possible to swich between the Sio2pc and other rs232 interfaces with the hub.

If that would work then it would be nice to use a rs232 hub for a setup of various retro computers and stuff :)

Thanks.

Author:  classics [ Sat Mar 31, 2012 2:42 am ]
Post subject:  Re: Sio2pc and RS232 Hub ?

If its just a switch that makes/breaks all 9 connections to a selected port, it should work.

Steve

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/