It is currently Sun Nov 17, 2019 4:19 pm

All times are UTC - 5 hours




 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: USB - PC Mirror Issues?
PostPosted: Thu Feb 07, 2008 7:16 am 

Joined: Mon Jun 21, 2004 7:53 am
Posts: 329
I've been having some issues using the PC Mirror with the USB interface. It seems to "lose sync" with the SIO communication, and as a result, only "squwaks" sometimes when trying to read a file or a directory.

The "fix" seems to be to set the SIO speed all the way down to 1X ( 0 x 28 ) and then hit RESET a few times. Then I can again communicate with it from the Atari. I've tried shutting down/restarting APE and rebooting the Atari, but neither of these seemed to correct the issue. I have not had this issue with regular ATR's. Nor have I seen this when using the serial interface.

Has anyone else seen this or something similar with the PC Mirror function?

-Larry


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Thu Feb 07, 2008 7:00 pm 

Joined: Sun Feb 19, 2006 1:33 pm
Posts: 90
I have not had this problem. I have not updated to the new APE with the new firmware on the USB SIO2PC yet.

Stephen Anderson


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Fri Feb 08, 2008 8:58 am 

Joined: Mon Jun 21, 2004 7:53 am
Posts: 329
Stephen wrote:
I have not had this problem. I have not updated to the new APE with the new firmware on the USB SIO2PC yet.

Stephen Anderson


Thanks, Stephan. I have updated, so maybe that is it!

-Larry


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: MSN [Bot] and 12 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

cron