Atarimax Product Discussion Forums
https://atarimax.com/flashcart/forum/

USB - PC Mirror Issues?
https://atarimax.com/flashcart/forum/viewtopic.php?f=5&t=696
Page 1 of 1

Author:  thewhiz [ Thu Feb 07, 2008 7:16 am ]
Post subject:  USB - PC Mirror Issues?

I've been having some issues using the PC Mirror with the USB interface. It seems to "lose sync" with the SIO communication, and as a result, only "squwaks" sometimes when trying to read a file or a directory.

The "fix" seems to be to set the SIO speed all the way down to 1X ( 0 x 28 ) and then hit RESET a few times. Then I can again communicate with it from the Atari. I've tried shutting down/restarting APE and rebooting the Atari, but neither of these seemed to correct the issue. I have not had this issue with regular ATR's. Nor have I seen this when using the serial interface.

Has anyone else seen this or something similar with the PC Mirror function?

-Larry

Author:  Stephen [ Thu Feb 07, 2008 7:00 pm ]
Post subject: 

I have not had this problem. I have not updated to the new APE with the new firmware on the USB SIO2PC yet.

Stephen Anderson

Author:  thewhiz [ Fri Feb 08, 2008 8:58 am ]
Post subject: 

Stephen wrote:
I have not had this problem. I have not updated to the new APE with the new firmware on the USB SIO2PC yet.

Stephen Anderson


Thanks, Stephan. I have updated, so maybe that is it!

-Larry

Page 1 of 1 All times are UTC - 5 hours
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
http://www.phpbb.com/