It is currently Thu Dec 12, 2019 7:03 pm




 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: I/O-error, reboot
PostPosted: Mon Sep 15, 2008 10:37 am 

Joined: Wed Aug 13, 2008 8:29 pm
Posts: 3
Hello all,

Maybe i'm doing something wrong but i can't initialize my "Atarimax MyIDE+ 512Mb Flash Cartridge" on my 800XL :oops:
I've tried to follow the setup guide at http://www.atarimax.com/myide/documenta ... pter1.html:

Quote:
Power up Atari first, allowing the system to reach the built in MyIDE boot menu.
If your IDE device requires external power, power on the device now and wait for "Drive is Ready" to appear on the Atari's status display.
Your MyIDE+Flash cartridge has a number of built-in programs that can be accessed by selecting "3/Fire/Maxflash" from the IDE Boot Menu.
Press "3" or access the Maxflash menu.
Select the "Mr Atari's FDISK" program from the on-screen menu.


Right after selecting FDISK i have the following message:

Image

Any idea ?
Thanks for your help.


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 29, 2008 6:50 am 
User avatar

Joined: Sun Nov 02, 2003 8:15 am
Posts: 1376
Location: netherlands
Okay, this issue is solved by PM.

The cartridge was used on a secam 800xl machine.
Somehow the secam machine is not compatible with flashrom-carts.

Cheers,
Sijmen.


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Sep 29, 2008 1:45 pm 
ERROR AT LINE 0
User avatar

Joined: Tue Aug 05, 2003 9:55 am
Posts: 1039
Location: Cleveland, Ohio
I am trying to get a SECAM XL for testing. It is probably a simple fix, but I will need to see the signal timings.

Steve


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 3 posts ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 11 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

cron