It is currently Fri Nov 15, 2019 5:36 pm

All times are UTC - 5 hours




 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 
Author Message
 Post subject: troubles with atr. images with sio2pc
PostPosted: Sat Apr 21, 2007 2:56 pm 

Joined: Sat Apr 21, 2007 2:49 pm
Posts: 4
Hi,
I have trouble loading .atr images with sio2pc, the games don´t works.
So I´m using Homesoft disk compilations, where the games are in .com format and works ok.
The question is if I can load .com or .exe images instead .atr images with sio2pc and APE.
Thanks


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 21, 2007 9:15 pm 
User avatar

Joined: Fri Aug 29, 2003 4:37 pm
Posts: 229
Location: Arizona USA
Hi,
Quote:
http://www.atarimax.com/flashcart/forum/viewtopic.php?t=541

PC Mirror option works with exe, and com files.
:D



_________________
Roydea6
Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 23, 2007 3:59 pm 
ERROR AT LINE 0
User avatar

Joined: Tue Aug 05, 2003 9:55 am
Posts: 1039
Location: Cleveland, Ohio
Are you able to load the ATR images into APE at all, or is it just booting the images after loading them that fails?

As roye suggested you can use the PC-Mirror to load EXE/COM/XEX files. Just set the PC-Mirror to drive #1, then boot your Atari with BASIC disabled.

This will let you load EXE files directly from your PC hard disk.

Steve


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Mon Apr 23, 2007 5:28 pm 

Joined: Sat Apr 21, 2007 2:49 pm
Posts: 4
Ok, I tested the PC-mirror and works ok :) I didn´t know this option.
And about loading .atr images, I didn´t hold OPTION button to disable basic ... That was the reason :roll: So, I can load .atr images too.
Sorry for not search in the forum other posts before.
Well, next is investigate If can use Sio2pc to communication uses (bbs etc.)
Many thanks!


Offline
 Profile  
 
 Post subject:
PostPosted: Sat Apr 28, 2007 1:28 pm 

Joined: Sat Apr 21, 2007 2:49 pm
Posts: 4
ok, the trouble now is trying to do a flash image of the game. Works ok loading directly from APE, but from the maxflash cartridge not. Anyone has a flash image of Bandits working? The option I used was -diskpacker -cart and -flasher.
Thanks


Offline
 Profile  
 
Display posts from previous:  Sort by  
 Page 1 of 1 [ 5 posts ] 

All times are UTC - 5 hours


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 4 guests


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  

cron